7 Kasım 2009 Cumartesi

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK ve UNUTTURMAYIZ

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADIK ve UNUTTURMAYIZ








Hak ve Eşitlik Partisi Gönüllüleri ve ForumAile.com Kullanıcılarının Ortaklaşa Düzenlediği bu Organizasyona Hepinizin Desteğini ve Katılımını Bekliyoruz.Bu vatanın birlik ve bütünlüğü için terörle mücadele ederken hayatının baharında yaşamını yitiren şehitlerimizi ziyarete gidiyoruz.


Devleti yönetenler “VATAN GÖREVİ KUTSALDIR” diyorlar, biz de evlatlarımızı gönderiyoruz, evlatlarımız da şehit oluyor; sonra da Kürt Açılımı, demokratik Açılım, Milli Mutabakat gibi boş laflarla kapı kapı dolaşıp sözde barış çanları çalıyorlar. Konunun muhatabı olamayan ilgisiz alakasız kişilerle görüşüp destek aldıklarını, kamuoyunun ve şehit ailelerinin bile kendilerini desteklediğini söylerken şehit annesi olamayan kişilerin Diyarbakır’da terörist anneleriyle kucaklaşması senaryosunu öne sürüyorlar. Son terörist adalete ve güvenlik güçlerimize teslim olmadan böyle bir destek söz konusu dahi olamaz. Aradaki kan kalkmadan, yerle gök birleşmeden böyle bir destek verilemez.


ÇOK ÖNEMLİ: Oraganizasyon ve iletişimi daha rahat sağlamak maksadıyla katılmak ve destek vermek arkadaşlarımızın cep telefon numaralarını bizlere buradan bir mesaj atarak iletmelerini önemle rica ediyorum.


ANADOLU YAKASINDAN GELECEK ARKADAŞLAR İÇİN BULUŞMA NOKTASIKADIKÖY SÖĞÜTLÜÇEŞME METROBÜS DURAĞI SAAT: 11:00


DETAYLI BİLGİ İÇİN0216 574 28 86


Zeynep Hanım


HEPAR ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI


.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder