22 Mayıs 2011 Pazar

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Diğer Parti Liderleri Helikopter ve Özel Uçaklarla Gezip Sonra da Halktan Bahsediyorlar

Diğer Parti Liderleri Helikopter ve Özel Uçaklarla Gezip Sonra da Halktan Bahsediyorlar



Cumartesi, 21 Mayıs 2011 15:12

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu "Diğer parti liderleri helikopter ve özel uçaklarla geziyorlar sonra da halktan falan bahsediyorlar" dedi.
Muğla'nın Marmaris ilçesindeki parti binasını ziyaret eden Pamukoğlu Nisan ayından beri bütün Anadolu'yu karadan dolaştıklarını belirtti. Pamukoğlu; "Her yerde söylüyorum ülkedeki insanları merak ediyorsanız korku ve endişe dolu köylerde, kentlerde beldelerde korku içinde yaşıyorlar. Ne istiyorlar diye merak ediyorsanız Trakya ve Anadolu'da yaşayan halk, bir ekmek diyorlar iki huzur. Ekmekten kastım ekonomi, huzurdan kastım da dağlarında ve şehirlerinde olan olaylar. Bazılarının klasik düzen alışkanlıkları var. Zamanında oy vermişler bugün itibariyle o partilerinin durumlarının farkında değiller. Benim yaptığım halkı uyarmak, bilgi vermek, onları aydınlatmak. 30 gün geçti ve seçime 3 hafta kaldı. Genelde siyasi alanda ne öngörülüyor diyorsanız dört parti görünüyor. Bunu 12 Haziran akşamında göreceksiniz zaten üçü klasik düzenin parçaları iç ve dış düzenin birer unsuru olan partilerdir. Ve HEPAR 12 Haziran akşamında bunu göreceksiniz. Bize bugün Marmaris'te söylemişti diyeceksiniz.
Sıkıntı şu ve halkın bilmesi gerekenler bir demokrasi masal ve edebiyatıyla özgürlük öyküsüyle giden bir hayat var. Söyleyenlerin kendisi de inanmıyor buna ama halkı kandırmakta bunların üzerine yok. Ne anlama geliyor bu siyaseten? Meclise girmişler 18 milyon insanın oyunu almışlar, geride ne var? Çöpe atılmış, işe yaramayan 16 milyon oy. Bu halk bir şeyi yapamazsa o zaman her zaman sızlanacak oturup ağlayacak. Bu sahte oy düzenini bozacak tek şey ve bu milletin başına bu hükümetin başına iktidar olmaya engelleyecek tek şey, dördüncü partiyi meclise getirmektir, yani HEPAR'ı" diye konuştu.
"İYİ VE KÖTÜ GİDEN HER ŞEYDEN VATANDAŞ VE POLİTİKACI SORUMLUDUR"
Partilerinin büyük bir gelişme kaydettiğini belirten Pamukoğlu; "Partimiz çığ gibi büyüyor. Çıkacak olan oylar her yerde söylüyorum. Herkesi şaşırtacak. Bizim sloganımız sıradan laflar değil. Yok ses ver Türkiye yok İstikrar sürsün. İstikrar sürsün şu demektir; halka sormadan sorgulamadan soymaya devam edeceğiz. Size o televizyonlarda gösterilen ve anlatılanlara inanmayın. Bir ülkede iyi ve kötü giden her şeyden politikacısı da vatandaşı sorumludur. Aynı adamları seç, birkaç kez üst üste meclise gönder sonra otur şikayet et, ağla, sızla. Olmaz, öyle şey. Bir, iki hatta üç kez seçtin olmadı, niye ağlayıp sızlıyorsun? Ülkenin bu halde olmasında senin hiç mi günahın yok? Herkes 12 Haziran'da kararını verecek, verdikten sonra ülkenin ekonomisi ve huzurlu ortamında olumlu ya da olumsuz gelişmeler olacak, oy verenler buna katkıda bulunacak. Bundan sonra olacaklardan oy kullananlar sorumludur" dedi.
Kaynak: AA
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Resmi Websitesi - Diğer Parti Liderleri Helikopter ve Özel Uçaklarla Gezip Sonra da Halktan Bahsediyorlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder