27 Ekim 2014 Pazartesi

KÖREBE!

.

KÖREBE!

korebe
İşbirlikçilerin, aymazların, “Bir yıldır kan dökülmüyor” teranesini sayıklayan hafif akıllıların, gözü aydın!. Yurtdışına çıktığı söylenen PKK grupları, K.Irak kamplarındaki siyasi ve askeri hazırlıklarını tamamlayarak, şu sıralarda Türkiye topraklarına giriş yapmak için havaların biraz daha ısınmasını bekliyorlar..
30 yıldır olduğu gibi zaten girişler, mayıs ayından itibaren başlar ve son gruplar haziran sonuna kadar, yurtiçindeki kamp bölgelerinde tertiplenmeyi bitirmiş olurlar. Sonbaharda havaların soğumasıyla da her zaman yurtiçindeki grupların zaten üçte biri K.Irak kamplarına çekilirler. Bu sıradan ve rutin işlem geçen yıl millete, PKK bunu sanki “çözüm süreci” için yapıyormuş gibi yutturuldu ve gözü boyandı..
İmralı’daki terörist başının adının önüne eskiden yediği haltların sıfatları konurdu. Artık “Sayın” laflarıyla programlar yapılıyor.. Görüşmek istediği gazeteciler seçiliyor.. “Müzakerelere başlama zamanı geldi, yapmazsanız yapacağımı bilirim” diyor.. Nevruz gösterileri ise tam bir meydan okumaydı.. Özerklik lafları artık sıradan sözcük oldu.. Yerel seçim sonuçları ortada.. Kandildekiler, “Oldu oldu, olmadı, günah bizden gitti” diyorlar..
Ve dün Barzani bir yabancı ajansa beyanat verdi: “Bağımsız Kürt devletinin kuruluşu yaklaştı.”
Bölünmenin eşiğinde bir ülke Türkiye. Emperyalist merkezlerin ve onların yurt içindeki işbirlikçilerinin büyük rüyası “Kürdistan” Sevr’den bu yana bitmeyen bir oyun..
Bağımsız bir devletin statüsü boyun eğerek kaybolur..Yurtseverlik ve öfke gibi duygular yaşandığı zaman korku silinip gider..
Körebe oyununda bile çocuklar, kimin ne olduğunu ve nerede saklandığını bilir!..
TEK YOL TEK UMUT HEPAR
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

http://hepar.org.tr/korebe.aspx


..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder