15 Ekim 2014 Çarşamba

MUHARREM İNCE : DEVLETİ PKK YA TESLİM ETTİNİZ..

MUHARREM İNCE :  DEVLETİ PKK YA TESLİM ETTİNİZ..



MUHARREM İNCE : Öcalana Ulusa Seslenişe Başladı, Eş Başbakan Noktasına Geldi, Affedecekmisiniz.
DEVLETİ PKK YA TESLİM ETTİNİZ..





20 Mart 2013 CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce: Türkiye'nin 30 yıldan beri terörden çektiğine işaret eden İnce, ''Kimse terör sürsün istemiyor. Biz de barış istiyoruz, teslimiyet başka bir şey, barış başka bir şey. Uçakta gelen terör örgütü lideri, 'Türkiye devleti ne isterse yardıma hazırım' diyordu. 'Yardıma hazırım' noktasından eşbaşbakan noktasına gelmiş'' diye konuştu.

İnce, İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığının tartışıldığını anımsatarak, ''Kimin sızdırdığı önemli değil ne yazdığı önemli. 'Yaz' diyor milletvekiline, TBMM üyesine; 'millet tanımını sana yazdırıyorum' diyor, talimat veriyor'' ifadelerini kullandı.

İnce, ''Bu iş siyasetin ötesinde bir şey. Siz geldiğimiz noktayı gerçekten görmüyor musunuz- Millet tanımını yazdıran terör örgütü liderinin yarın ulusa seslenişi var. Yarın Diyarbakır'da miting var. Ölen PKK'lıların resimleri asılmış, valilik 'indir' diyor, ancak o resimler oradan indirilmeyecek. Senin bayrağın yok orada, iş bitmiş. Sen buradaki bayrağı gösteriyorsun, ben sana oradaki PKK'lıların fotoğraflarını gösteriyorum'' sözlerini sarfetti.

Meclis'e Atatürk fuları ile girilemediğini iddia eden İnce, şöyle konuştu:

''Yakında Öcalan'ın posterleriyle meydan okuyacak. Türkiye büyük bir hazırlık içinde. Bunun adı barış değil, bunun adı hazırlıktır. Siz insanları 'yok camiler bombalanacak, Arınç'a suikast yapılacak' diye kandırdınız. Siz, size muhalif olan, Cumhuriyeti savunmak isteyen ne kadar insan varsa onları içeri aldınız. Siz bütün ağırlığınızı terör örgütü liderini affetmek için... Onu affedeceksiniz, bu sizin oylarınızla olacak. Türkiye bu noktaya doğru gidiyor. Girdiğiniz yol, yol değildir. Bu yoldan çok pişman olacaksınız. Biz çözüm ve barış istiyoruz, siz pazarlıkta teslim olmuşsunuz. Ne verdiğinizi bilmiyoruz ama ne aldığınızı biliyoruz, başkanlığı aldığınızı biliyoruz, tarih sizi affetmeyecek. Ne verdiğiniz ortaya çıkınca, insan içine çıkamayacaksınız.''






..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder