18 Kasım 2014 Salı

AKEPE ŞİRKETİ VE PKK İŞLERİ

AKEPE ŞİRKETİ VE PKK İŞLERİ


alin_hayrini_gorun

12 Temmuz 2013   
PKK işini de; akıllarının çok erdiği, parayı pulu iç etme, yalanla dolanla entrika çevirme sanarak, güya halledeceklerini sanıyorlar.

Çok beklersiniz avanaklar; bu işler rant yağmasına benzemez.
Yok “çözüm süreciymiş” yok “akil adamlarmış” siz ve sizin gibi düşünen saftirikler sonunda neler olacağını görecekler..

Görecekler de ne olacak? Olan, gene millete ve onun çocuklarına olacak…

PKK’nın Kandil’de yapılan 9’uncu Genel Kurulunda İmralı’daki komitacı başı gene başkan seçildi. Yürütme konseyi başına da Cemil Bayık getirildi.( Bu, gelecekte neler olacağının kesin ve net bir göstergesidir.)

Kongredeki kararlar:
“Konferasyon ve özerklik tabanında örgütlenme hızlandırılacak. Kürt ulusal varlığını güvenceye almak için meşru savunma güçleri her zamankinden daha fazla artırılacak ve her türlü saldırıya cevap verilecek seviyeye getirilecektir. (Bu, azami eylem yapılacak demektir.) Süryaniler, Ermeniler, Arap ve Türkmenler (!) ile Rumları da özgürlük mücadelemizde yanımızda yer almaya çağırıyoruz. Kürdistan zaten Ermeni, Süryani, Arap, bir çok etnik ve dinsel topluluğun yaşadığı ortak vatandır..15 Şubat 1925 tarihini, Kürt soykırımın başladığı gün ilan ediyoruz. Bu açıklamamız, ulusal soykırım belgesidir.”

Ve Cemil Bayık’dan: “Geri çekilme söz konusu değil. Onlara sadece ateşkes konusunda talimat verilmiştir. Şimdiye kadar kimse gerillaya geri çekilmeyle ilgili emir vermemiştir!.”

Görevden alınan Murat Karayılan isimli PKK’lı eylem alanlarında zayıf, hayalperest ve beceriksiz biridir.
Planlaması ve pratiği zayıftır. 1994 yılında Hakkari doğusu-Şırnak alanında sorumluluk taşımış, üst üste yedikleri darbeler sonucu beceriksizliğinden 6 ay içinde bu görevden alınıp, Şama çekilmiş ve sonra da Avrupa ’ya gönderilmiştir. Yıllar sonra tekrar K.Irak’a getirilmiştir.

Cemil Bayık, (kod adı: Cuma) militanların takma adıyla “Beyaz saçlı amca” Karayılan’la asla kıyas edilemez.
35 yıldır örgütle ve fiilen sahadadır. Suçlu PKK’lıların infazında ve yaralı olup da bir mağaraya sığınan 8-10 pkk’lı için, askerlerin eline geçip te konuşmasınlar diye, “hepsini öldürün” emrini kılını kıpırdatmadan verir.

Cemil Bayık, 90’lı yılların başında Hakkari ve Şırnak vilayetlerinin 340 kilometrelik toplam uzunluğu boyunca yer alan Zagros, Hakurk, Basyan, Mezi karyaderi (Avaşin), Bercela, Şive (Zap), Metinan, Haftanin, Sinat kamplarındaki grupları yönetiyor, eylemlerini planlayıp uyguluyordu..

Taşıdığı sıfat da “Güney saha koordinatörüydü” kış dönemlerinde bu kamplarda siyasi ve askeri eğitim verdiği grupları nisan ayı sonlarından itibaren Türkiye içine sevk ediyordu..

1991-1992 yılları içerisinde sırf Hakkari’de baskın yaptırdığı karakol sayısı 28’di.
Bu 28 karakoldan bazıları ise, 2-3 kez basılmıştı.
Niye Cemil Bayık’ın bu dönemde başa getirildiğini anlayabildi mi acaba kıt ve yavaş işleyen beyinler?

Boş boş konuşan TV susakları, aptal aptal yazan gazete uşakları, bunları konuşturarak ve yazdırarak Akepe şirketine yalakalık yapan holding hacivatları!

Çamur ırmağı “ben taşıyorum” diyor.
Siz, “ben altında kalmam, kaçarım mı” diyorsunuz? Hiçbir yere kaçamayacaksın..

Şehirler de, kasabalar da, köyler de halk dolu; nereye kaçacaksın ki?
Ne demek istediğimi de anladığınızı sanmıyorum. Başınıza gelince öğrenirsiniz!

Halk, Ormanda yolunu şaşırmış bir insan durumuna düşmemelidir. Bir kayığın içine oturmuş dalgalar ve rüzgarlarla sürüklenen bir insana benzememelidir. “Nasıl olsa bu kayık bizi bir yerlere götürür, ya da gerisinin ne önemi var” diyemez.

Halk; “Dümeni nereye çevirmeli” diye düşünmek ve bir karar vermek zorundadır..

Bırakın başkaları için mücadele etmeyi, kendisi için bile mücadele edemeyenlerde, kimse erdem aramaya kalkışmasın!..

Türkiye’de rejim tehdit, topraklarımız tehlike altındadır.
Ülke hızla bölünmeye gidiyor.

Düzen partilerinin memleketi huzur ve güvenliğe kavuşturacağını hala sanıyorsan, bilki zihnini kalıptan kurtaramıyorsun.

Artık kendin ol, düşün ve vicdanına danış, siyasi mücadeleye bizzat katıl…

Eğer, ülken ve çocukların için dişe diş ve göze göz bir mücadeleye girmediysen, sırf yeme içme, para pul, unvan ve sıfat peşindeysen, sen, öldüğünde hiç yaşamamış olacaksın…

Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı


http://hepar.org.tr/akepe-sirketi-ve-pkk-isleri.aspx

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder