18 Kasım 2014 Salı

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!.



AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!.

albirinivurotekine
İktidarda olanı din ticareti yaparak ülkeyi soydu, soydurdu, soğana çevirdi. Ne devletin itibarı kaldı, ne de milletin haysiyeti. Yalan, riya, düzenbazlıkta üzerlerine yok..
Ana muhalefeti ise evlere şenlik, Ankara’dan MHP’liyi, İstanbul’dan hırsız diye partisinden kovduğunu belediye başkanlığına aday gösteriyor!. Hatay’daki belediye başkan adayı da hali hazırdaki AKEPE’nin belediye başkanı. Bir AKEPE’li diğer AKEPE’liye karşı CHP’den aday! “koyunun olmadığı yerde keçi çelebidir.” sözü, bunların ilkesi olmuş!. Demek ki koyunları bile yok. Son iki gündür de birbirlerini yiyorlar, çıkarcılık ve rant kavgası tavan yapmış durumda..
Meclis dışında bir parti var ki, bu da terörist başının güya videolarını yayınlayarak bir halt yaptığını sanıyor. Siz şu genel başkanınızın Beka vadisindeki kampta şimdi İmralı’dakiyle, kucak kucağa oturduğu, birbirlerine yemekte güller ikram ettiği, kampa girişinde PKK’nın tören birlikleriyle karşılandığı videoları yayınlasanıza. Aklınız sıra günah mı çıkartıyorsunuz? Günah çıkartma yeri kilisedir, gidin oraya bir papaz size yardımcı olur..
İç ve dış siyaseti tefessüh etmiş, adaleti ayak altında, iç güvenliği PKK’ya emanet, basını dejenere olmuş, iş adamı geçinen soysuzun bir millete uluorta küfür ettiği bir ülkenin halkı, nasıl olurda hala olup bitene seyirci kalabiliyor ve hakkını arayıp hesap soramıyor, akıl ve izanla açıklanabilir değil..
“Su iyice bulanmadan durulmaz” sözü bir fizik olayını anlatır. Demek ki daha yeterince bulanmadı. Ama, uzun sürmeyecek..
TEK UMUT TEK YOL HEPAR
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı
http://hepar.org.tr/al-birini-vur-otekine.aspx
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder