18 Kasım 2014 Salı

ALIN HAYRINI GÖRÜN!.


ALIN HAYRINI GÖRÜN!.

alin_hayrini_gorun
“Oylar bölünmesin” andavallarının sayısı her geçen gün artıyor!. Sanki biz zorla birilerinin oylarını almak için insanları satın alacağız. Sanki oylar, bunların babasından kalma gayri menkul tapuları. Kim bunlar biliyor musunuz?
İşte cevabı:
Bunlar, kafaları ile değil ayaklarıyla yürüyenlerdir..(Aradaki farkı da anladıklarını sanmam.) Bunların mantığı, sıradan düzen mantığıdır, tek biçimdir ve uygun adım mantığıdır. Uygun adım mantığında, farklılıklara yer, farklıya hoşgörü yoktur. Bunlar, duygusal tepki verenlerdir; bu, çocuk kişiliğinin uzantısıdır..
Bunlar için, özgürlükçü ve katılımcı demokrasi ve temsilde adalet yoktur. Bunlar, “Ne yapayım, aklım bu kadar eriyor.” grubuna dahildir..
Bunlar, tuttukları partilerin birbirinden farklarının “Osmanlı Bankası farkı” olduğunu kavrayamazlar. Bunlar, herkesi kendileri gibi kör, alemi de, gene kendileri gibi sersem sanarlardır..
Yobazın sözlük anlamı; “Bir düşünceye veya bir inanca saplantı ve aşırı bağlanmadır.” Bunlar, bir düşünceye saplantı derecesinde bağlandıkları için, “siz de gelin, bizim gibi saplantı sahibi olun” diyenlerdir.. Olur!. Bir de halat getirelim mi?.
Kedinin siyah ya da beyaz olması fark etmez; önemli olan fare yakalamasıdır.. Sizin, yanar döner siyasetçileriniz bir kedi olmayı becerebilmişler mi ki; bizi, bu küf kokan kaşarlaşmış partilere yardıma çağırıyorsunuz?.
Eskilere ait bir söz vardır:
“Siz bu kafayla giderseniz askere, zor alırsın tezkere..”
Alın hayrını görün…
TEK UMUT TEK YOL HEPAR
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

http://hepar.org.tr/alin-hayrini-gorun.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder