15 Kasım 2014 Cumartesi

CUMHURİYETİ SAVUN!.






CUMHURİYETİ SAVUN!.

cumhuriyeti-savun
Memleketi rüşvet bataklığı, yolsuzluk rezaleti, kamu malı arpalığı, yağma ve soygun savaşları, örümcek ağı gibi sarmış durumda..
Toplum birbirine amansızca düşman haline dönüştürüldü ve halkın eğitimsiz bırakılan tabakaları uyutuldu..
Türk milleti belirgin bir çözülme ve bölünme süreci yaşıyor..
Ulusal bilince nüfuz etmiş olan uşaklık ruhunun bir an önce sökülüp atılması kaçınılmaz işlerden biri haline geldi..
İmralı’da bulunan yılanın ıslığı hiç kesilmiyor! Şimdi de “Sabır taşım çatlamak üzere, müzakereler bir haftayı geçmeden başlasın.” buyuruyor. (AKEPE ve CHP ortaklığıyla çıkarılan 6 maddelik bölünme yasasını bir an önce işletin, tepemi attırmayın diyor.)
Tunceli’nin bir mezrasında kamp kurmuş olan PKK’lılar eğitim esnasında mayın ellerinde patlayıp, biri ölüp üçü yaralanınca 112’yi arayıp acil yardım istiyorlar, ambulans ve ilk yardım ekibi koşa koşa yanlarına gidiyor! Ekip pansuman yapıp dönüyor. Peki sonra, bölgedeki sivil ve askeri bürokratlar ne yapıyor? Her zaman olduğu gibi aval aval bakıyorlar..
Urfa Ceylanpınar’da PKK’lılar sınır üzerinde üç askeri şehit ettiler. PKK alenen “ben yaptım” demesine rağmen, bunu bile kaçakçılara yüklemeye çalışıyorlar. Neymiş, çözüm süreci kesintiye uğramasınmış!.
Türkiye rüzgarlı ve olaylara gebe karanlık bir geceye doğru hızla sürükleniyor. Gelecek de neler olacağını öngörmek için kahin olmaya gerek yok. Beyni felce uğramış bir devletin çöküşü kaçınılmazdır..
Ülkenin her geçen gün daha da büyük tehlikelere sürüklenmesinin sebebi, mevcut olan derebeylik siyasi düzendir. Siyaset doğumdan ölüme hak mücadelesidir ama ne var ki halkın büyük bir bölümünde bu bilinç yoktur..
Kötü gidişi tersine çevirecek olan tek umut, gençlerin bağımsızlık tutkuları, aşırı gururları, ateşli yapıları ile, kalıpları reddeden ve yenilik arayan ruhlarıdır..
“Her şeyin fiyat ve değer ilişkisi vardır. Fiyatı olmayan, ikame edilemeyen, eşdeğeri olamayan ise onurdur.” (Kant)
YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı
http://hepar.org.tr/cumhuriyeti-savun.aspx

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder