18 Kasım 2014 Salı

DÜZENCİLER İŞ BAŞINDA!.


DÜZENCİLER İŞ BAŞINDA!.



duzenciler_is_basinda
Hükümette ki :
“ Dindar ve kindar gençlik yetiştireceğiz.”
“ Türkiye’de 34 etnik halk var.”
“ Reyhaniye ’de 54 sünni vatandaşımız öldürüldü.”
“ %50’i evlerinde zor tutuyorum.”
“ Kürdistan başkanı, Diyarbakır’a hoş geldin.”
gibi sayısız söylemlerle, taşıdığı hükümet sorumluluğunun ağırlığından uzak; Anayasa suçu işlemeye devam ediyor..
Baş muhalefette ki:
Diyarbakır’daki “Kürdistan” lafını göz ardı ederek, türkücüden dem vurarak, kenardan sıyrılmaya çalışıyor. İmralı’dakinin “BDP sadece Kürtlerden oy alıyor. İçinizden birkaç milletvekiliyle yeni bir parti kurun. Batıdaki solcu, sosyalist ve liberallerden de oy alın” talimatıyla kurulan DHP ile, İstanbul seçimleri için kur yapıyor. DHP’liler, “ İlkeler de anlaşırsak olur” diyorlar. Bu, “hayır yok böyle bir şey, asla olmaz.” demiyor..
Tam da yerel seçimler arifesinde, “ Öp babanın elini” yapmak için, ABD’ye gidiyor. “Türkiye ve halkın geleceği için gidiyormuş!.” öyle söylüyor. Program da Pentagon’da var, ziyaret edilecek yerler arasında!. Türkiye’deki bir siyasi parti mensupları, Amerikalı askerlerle niçin ve neyi görüşür dersiniz?. “Obama’yla aynı dokudayız” diyor.. “Hangi istiklal vardır ki, yabancıların nasihatlarıyla, yabancıların planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir.” diyen, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Partinin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal; siz bunları duymamış olun!..
Yedek muhalefette ki:
Lafa gelince, mangalda kül bırakma; ama, AKEPE’inin meclise getirip de sayı olarak sıkıntıya düştüğü, kanun tekliflerinde, bulunmaz bir müttefik ol!. 30 yıldır iki slogan çarpıştı: “ Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez.” ve “Vur Gerilla Vur, Kürdistanı Kur.” Bugün gelinen yere baktığımız da, siyaseten hangisi daha önde görünüyor? Fırat’ın doğusunda Türkiye,
müstemleke valiliği durumuna düşürülmedi mi? “ Milli değerleri koru ve yaşat” gibi edilgen sözlerle, bu işlerin üstesinden gelebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Devam edin!.
Legal PKK’lar:
Aslında bu gün, dağdaki silahlı PKK’lılar da elbise giyip kravatla, Kürdistan kurma peşinde olanlar gibi , legal oldu ya!. Bunların hem dağdaki hem de meclistekileri, hiç değilse kıvırmadan, açık seçik ne istediklerini söylüyorlar: “ Müzakerenin bundan sonraki bölümü Apo’ya özgürlük olacaktır.” diyecek derecede, net konuşuyorlar!.
Meclistekilerin tümü, katıksız; kendilerinin maaşlarında, kıyak emekliliklerin de, sağlık harcamalarında, pahalı araçlarda, emekliliklerin de, kırmızı pasaport taşımada, öldüklerin de cenazelerinin top arabasıyla kaldırılmasında ( bu top merakları nereden geliyorsa!.Dünyada iken bütün günahları işledik.. Topla öbür tarafa gidelim de, kendimizi daha iyi savunuruz diye bile, düşünür bunlar!.”) hemen, saniyen anlaşabiliyorlar..
“Hak, hukuk, eşitlik, demokrasi, bağımsızlık, gelir dağılımı bozukluğu, düşünce ve ifade özgürlüğü, ülkenin bölünmez bütünlüğü, devletin onuru, milletin şerefi gibi işlerde, neredesiniz hemşerim?.” demeye kalkışmayın sakın: “ Bu kadar özel işimiz arasında bir de sizinle mi uğraşacağız?.” Sözlerini yüzünüze karşı söylemiyorlarsa; bu, klasik siyasetçinin oy avcılığı içgüdüsündendir..
Aynı şeyleri, tekrar tekrar yapıp, sonucun hiç değişmediğini görmenize rağmen, hala farklı neticeler bekliyorsanız, gayretleriniz nafiledir..
Bu böyle olmayacak, yeter artık deyip yenisini aramazsanız, dünyaya bir şey olmaz, sizin ömrünüzün bir bölümü boşa gider..
Aramasını bilen bulur!..
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı



http://hepar.org.tr/duzenciler-is-basinda.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder