4 Kasım 2016 Cuma

YİNE CANIMIZI YAKTILAR..,



 YİNE CANIMIZI YAKTILAR..,


diyarbakir-patlama

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde terör örgütü PKK mensupları bombalı terör saldırısı gerçekleştirdi. Patlamaya yol açan bombalı terör saldırısının minibüsle düzenlendiği ve bir tonun üzerinde patlayıcı kullanıldığı belirlendi. Kentin pek çok noktasında hissedilen patlamanın şiddetiyle çevredeki binaların bazıları hasar gördü. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ patlama sonrasında yaptığı ilk açıklamada, saldırıda polis ve sivil şehitlerin olduğunu açıkladı. Anadolu Ajansı ise saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişinin hayatını kaybettiğini 30 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Patlama ile ilgili sosyal medyadan da bu görüntüler paylaşıldı:
diyarbakirpatlama2

diyarbakirpatlama1
Twitter’da bu fotoğraflar paylaşıldı
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı’nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun bulunduğu bölgede sabah 08.00 sıralarında teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yaralıların kaldırıldıkları hastanelerde tedavileri sürüyor.


NOT SAYFAYA BIRAKTIGIM YORUMUM;

yine canımızı yaktılar..bu mubarek cuma günü.. hdp ye yönelik operasyona ise sevindim Maşa yı tutanların da elinden maşa alınmalı artık..,atatürk meclisinde pkk istemiyoruz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder