7 Şubat 2021 Pazar

Skype, Sanal buluşmalar oluşturmak için Teams’den Birlikte Modu alıyor,

Skype, Sanal buluşmalar oluşturmak için Teams’den Birlikte Modu alıyor



Adnan Güney

Microsoft Teams’in Birlikte Modu özelliği Skype’a geldi ve daha fazla kişinin kendilerini AI’nın gücünü kullanan bir grubun parçası olarak görmesini sağladı.
Birlikte Modu ile, bir video görüşmesindeki katılımcılar kendi pencerelerinde izole edilmek yerine yan yana sunulur ve bu da herkesin biraz daha doğal bir düzenlemeyle daha kompakt bir görünümünü sağlar.Daha önce Microsoft Teams ile sınırlı bir özellik olan Birlikte Modu, tam olarak göründüğü gibidir: grup görüşmesi katılımcılarını tek bir ekranda bir araya getiren yapay zeka destekli bir araç. Mod, stadyum gibi paylaşılan bir arka plan sunar ve her bir katılımcıyı kendi koltuğuna yerleştirmek için yapay zekayı kullanarak yan yana oturuyormuş gibi görünür.

Bu mod, arka plan öğelerini her kullanıcının beslemesinden kaldırır, sıradan video besleme pencerelerine kıyasla biraz daha ‘doğal‘ ve kompakt bir düzenleme sunmak için yalnızca vücutlarını izole eder. Microsoft, Skype 8.67 sürümünde , Birlikte Modunun artık popüler görüntülü arama yazılımında da mevcut olduğunu not ediyor.

Ayrıca şirket, en son Skype sürümünün, kullanıcıların aynı anda herkesin video akışını görüntüleyebilmeleri için bir Büyük Izgara Modu eklediğini de belirtiyor. Bu özelliklerin gelişi elbette önemli bir zamanda geliyor – birçok kişi görüntülü arama yazılımı kullanıyor ve daha da fazla şirket bu kullanıcılar için rekabet ediyor.
Skype 8.67‘deki diğer yeni özellikler, telefon numaralarını kullanarak devam eden bir çağrıya kullanıcı ekleme olanağı sağlar, ayrıca gerçek yaşam ayarınızı gizlemek için daha fazla arka plan kategorisi ve yeni arka plan vardır. 
Meet Now, tek tıklama deneyimi için Windows 10 kullanıcıları için de entegre edilmiştir.

Kaynak: https://www.slashgear.com/skype-gets-together-mode-from-teams-to-create-virtual-get-togethers-19651880/


https://www.adnanguney.com/skype-sanal-bulusmalar-olusturmak-icin-teamsden-birlikte-modu-aliyor/


***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder