8 Nisan 2016 Cuma

HEPAR= HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ “ Çözüm Sürecini Tanımıyoruz ”



HEPAR= HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ  
“ Çözüm Sürecini Tanımıyoruz ”



24 Mart 2015 Salı 11:17


HAK VE EŞİTLİK PARTİSİNDE MAKAMLAR  DEĞİL... 
HALKA HİZMET İÇİN.., 
GÖREV YERLERİ VARDIR..,

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İl Başkanı Mehmet Soner Özbey, hafta sonu İzmit’te gerçekleşen Nevruz kutlamalarıyla ilgili açıklama yaptı, eylemi “ Nevruz kutlamaları adı altında, terör örgütünün ve Öcalan'ın meşrulaştırılması rezaleti ” olarak yorumladı.

Özbey, “Hafta sonu terör örgütü paçavraları ile süslenen Perşembe Pazarında  eli kanlı Abdullah Öcalan haini için özgürlük mitingi düzenlenmiştir. Miting alanının  güvenliğini de bu hainlerin silahlı eylemlerinde istedikleri zaman sehit ettikleri emniyet güçleri tarafından sağlanmıştır. Eminim ki meslektaşlarını şehit eden bu hainleri korumak orada görev yapan polislerimizin vicdanlarını fazlası ile sızlatmış, canlarını çok yakmıştır. Olayı duyan ve şahit olan vatansever hemşerilerimizin ise yürekleri kan ağlamıştır. Görüldüğü gibi çözüm süreci diye ortaya atılan bu haysiyetsiz  uygulama, toplumun her kesimini derinden yaralamaya devam etmektedir. Hak ve Eşitlik partisi olarak biz bu  süreci tanımıyoruz ve hiç bir zaman da tanımayacağız.” dedi.
Hepar İl Başkanı Özbay, açıklamasında “Her şeyden önce vatanını, bayrağını ülkesini canından çok seven bizler bu görüntülerin şehrimizde bir daha yaşanmasına fırsat vermeyeceğimizi temin ediyoruz. Biliyoruz ki bizim sessiz kalışımız  vatan hainleri tarafından yanlış yorumlanmış ve onlara cesaret vermiştir. Biz istemeden verdiğimiz bu cesareti nasıl geri alacağımızı çok iyi biliyoruz ve geri de alacağız.” şeklinde görüş belirtti.


http://www.ozgurkocaeli.com.tr/politika/hepar-cozum-surecini-tanimiyoruz-h262892.html

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder