1 Ekim 2015 Perşembe

HAYDİ KILIÇDAROĞLU MEYDAN SENİN


HAYDİ KILIÇDAROĞLU MEYDAN SENİN.,




Felaket başa gelmeden evvel, onu önleyecek ve ona karşı savunulacak gerekleri düşünmek lazımdır. Geldikten sonra dövünmenin faydası yoktur. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk (Nutuk-1927)

 21 Ağustos 2015 Cuma 


Türkiye, direksiyonunda şoförü olmayan freni patlamış kamyon misali hızla etrafına çarpa çarpa yokuş aşağı gidiyor. 76 milyon yolcunun basireti bağlanmış sadece seyrediyor.

Gazi’nin yukarıdaki sözü felaket gelmeden önce önleyici çarelerin alınmasını öngörüyor. Ama felaket gelip çatmasına rağmen hiç kimse kendisini tedbir almak için yetkili ve sorumlu görmüyor.. Tedbir aldığını sanan ve ortalıkta yetkili olarak gezenlerin ise ülkenin başındaki tehlikelerden bihaber olduğu görülüyor.

.- Hükumet kurma sırası CHP lideri Kılıçdaroğlu'nda. Demokratik teamüller ve hukuk düzeni bunu gerektiriyor. Ve bu husus tüm CHP yöneticileri tarafından dile getiriliyor..

- Fakat Cumhurbaşkanı kendi proğramına uygun olarak ülkeyi seçime götürüyor. Ve açıkça "Ey Kılıçdaroğlu ben sana bu görevi vermem" diyor..

- Hükumeti kurmak Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır. Bilindiği gibi hak verilmez . Alınır. Hakkı olanlar ve kendini gerçekten haklı görenler, gider hakkını alır.

- İşte şimdi Kılıçdaroğlu'nun gerçek bir lider olup olmadığının test edildiği bir gerçekle karşı karşıya bulunulmaktadır.

- Milyonlarca insanı temsil eden Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam derhal 132 CHP Milletvekili, 81 CHP il başkanı ile birlikte Beştepe'deki sarayın önüne giderdim. Ve derdim ki; " Sen vermiyorsun ben almaya geldim. Bu görevi alana kadar kapındayım. Verene kadar CHP'ye oy veren milyonları kapına dizeceğim. Vede hakkımı alıp gideceğim. Çünkü AKP'nin bugüne yaptığı seçimlerin tamamı şaibeli olduğundan her defasında bizler kaybediyoruz. Bu defa milleti seçimlere ben CHP Hükumeti olarak götüreceğim."

- Bu söylediklerim çok doğal bir demokratik haktır. Demokrasilere haklar verilmez alınır.

Buyurun Sayın Kılıçdaroğlu meydan sizin. İktidarı isteyip istemediğinizi bu millete gösterin. Bunu yaptığınız takdirde gerçek gücünüzü, yani sadece CHP'nin değil ülkenin % 60'nın temsilcisi olduğunuzu göreceksiniz.

HAYDİ CHP'Lİ KARDEŞLERİM. HODRİ MEYDAN....

GÖTÜRÜN GENEL BAŞKANINIZI SARAYIN KAPILARINA..

ÇARE SARAYDA DEĞİL, ÇARE SİZDE..

Dr. Tahir Tamer Kumkale
http://www.kumkale.net
http://kumkale.wordpress.com



Dr. Tahir Tamer Kumkale
21 Ağustos 2015 Cuma

http://www.kumkale.net/yazi.asp?id=1478

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder