26 Şubat 2016 Cuma

SOYUNU SATAN SOYSUZLAR,





SOYUNU SATAN SOYSUZLAR,


Rıfat Serdaroğlu


26 Haziran 2012 yılında, yani yaklaşık 4 yıl önce "Soyunu Satanlar" adlı bir yazı yazıp, AKP yöneticilerini uyarmıştım. Bademlerin kibirleri o kadar büyüktü ki, hiç dikkate almadılar. O yazıda gerçek bir olayı anlatmıştım;
"Fatih Sultan Mehmet, bir gün tebdili kıyafet edip halkın arasına karışır.
Kuş Çarşısına gider. Kekliklerin fiyatları arasındaki fark dikkatini çeker ve sorar;
Sultan: Bu kekliklerin bir 2 altın, diğeri 40 altın! Bu fark neden?
Satıcı: 2 altın olan normal keklik. 40 altın olan keklikte öyle bir ses var ki, o ötmeye başladığı zaman, çevrede ne kadar keklik varsa, onu dinlemek için yanına gelir. Avcılar da yorulmadan, gelen keklikleri avlarlar!
Fatih Sultan Mehmet, 40 altın ödeyip o kekliği almış ve elleriyle başını koparıp atmış! Satıcı şaşkınlık içinde; Ne yaptın be adam? Hem kekliği öldürdün, hem paran boşa gitti!
Sultan; O keklik soyunu satıyordu. Onu öldürdüm ama ona inanacak keklikleri kurtarmış oldum.
Hiç unutma, soyunu satan soysuzlar, herkesi satar…
Son 14 yılda öyle hainler, öyle çapsız zavallılar, soyunu bile satmaktan utanmayan öyle reziller gördük ki, Türk Milletinin bile ayarı bozuldu…
Ülkeyi yönetenler 14 yılda kendi soylarını, inançlarını, insanlarını, komşularını o kadar gaddarca sattılar ki, herkes çıldırma noktasına geldi.
  • Adam, ben "Hizmet Hareketiyim" dedi, 50-60 Milyar Dolarlık servetin üstüne oturdu. Milletini sattı, gitti CIA'nın kucağına oturdu. Yetinmedi, CIA elemanları ve Yargı-Polisteki adamları marifetiyle, kendi milli ordusunu hançerledi. Terörle mücadele eden kahramanlara tuzak kurup, hileyle onları zindana atıp, sattı!
  • Adam, PKK denen Marksist-Leninist Narko-Terör örgütünü kurdu. Ekmeğini yediği, suyunu içtiği vatanını sattı. Türkiye'ye düşman olan ülkelerin istihbarat örgütlerinin maaşlı elemanı oldu, soydaşlarını sattı. 55 bin insanın kimini öldürerek, kimini sakat bırakarak hayatlarını kararttı, insanlığını, inancını sattı.
  • Adam, "Ben Müslüman'ım, Dürüstüm, Namusluyum" dedi, kendi devletini sattı. O kadar aç gözlü idi ki, yüklü devlet ihalelerinin tamamından avanta aldı, dürüstlüğünü sattı. Kendi çocuklarını hırsızlık işine bulaştırdı, ailesini sattı.
Gitti Türklerin düşmanı olan Papa'nın önüne çöktü, milletini sattı.
On binlerce Müslüman kadına kıza tecavüz eden yabancı askerler için dualar etti, tüm Müslümanları sattı.
Değerli Okurlar;
Aynı topraklar üzerinde yaşayan, aralarında dil-duygu-ülkü-tarih-kültür ve çıkar birliği içinde olan topluluklara ne denirdi? MİLLET değil mi?
Bademler, Dilimizi unutturmak için her oyunu yaptılar. Dil birliğimiz kaldı mı?
Duygu- Ülkü- Kültür birliği içinde olsak, her gün gelen onlarca şehidimize, ölen insanlarımıza duyarsız kalabilir miydik?
Tarih birliğimiz olsa, Badem İktidarı gibi cahiller örgütü, Cumhuriyet tarihimizi ve kurucularını yerden yere vurabilir miydi?
Türkiye'de Anayasa yürürlüktedir diyebilir misiniz?
Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir, diyebilir misiniz?
Türkiye'de çağdaş ve lâik bir eğitim sistemi var diyebilir misiniz?
Türkiye, komşularıyla güzel ilişki içindedir, diyebilir misiniz?
Türkiye'de halkın çıkarlarını koruyan muhalefet partileri vardır, diyebilir misiniz?
Bademlerin Türk Devletine-Türk Milletine- Türk Tarihine yaptıkları en büyük kötülük, bizim değerlerimizle oynamaları ve bozmalarıdır.
Elbette bu yıkımı durdurup millet olma vasfımızı tekrar kazanacağız.
Kazanmasına kazanacağız da, bir daha adam seçerken çok iyi düşünmeliyiz ve şu Çerkez Atasözünü hiç unutmamalıyız;
" ÖKÜZ TAHTA ÇIKARSA, ÖKÜZ SULTAN OLMAZ. OLSA OLSA, SARAY AHIR OLUR…''

Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Şubat 2016


..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder