24 Şubat 2016 Çarşamba

TEK ÇARE, TEK ÇARE, TEK ÇARE




TEK ÇARE, TEK ÇARE, TEK ÇARE

????????????????????????????????????

Devletin içine düştüğü yok olma tehlikesinin korkunç derinliğini görmekten aciz olan zavallılar, elbette ciddi ve hakiki çareyi görmemek için gözlerini yumarlar. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk (1924)
Bugün ülkemizi kan denizine ve her alanda çözümsüzlüğe götüren tek husus AKP’nin yanlış Suriye politikasında israr etmesidir..
Ülkeyi bugünkü kaos ve kargaşadan kurtarmanın tek çaresi vardır..
ÇARE, derhal yasal Suriye yönetimi ile yani ESAD Rejimi ile anlaşarak Suriye’nin hızla toprak bütünlüğünü sağlamasına yardımcı olmaktır.
Başından beri ESAD’ı düşman ilan eden AKP’nin bunu yapması fiilen mümkün değildir. O halde TBMM üyeleri tek tek parti kimliğinden sıyrılarak milli iradenin gücünü göstermesi ve ülkeye sahip çıkması gerekmektedir.
İşgal edilmiş Anadolu topraklarından düşmanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki TBMM yönetiminin kovduğu ve cumhuriyeti de bu meclisin kurduğu asla unutulmamalıdır.
Seçmenler harekete geçip seçtiklerini doğru yola çağırmak zorundadır.
Yoksa, bu gidişle yolun sonu BOP hedeflerine uygun olarak bölünüp parçalanmaktır.
Türk milleti tarihi bir dönüm noktasındadır.
Ya gerçek varlığını ortaya çıkartıp, tam bağımsızlığına yeniden kavuşacaktır. Ya da emperyalizmin sadık uşağı olarak bölünmüş devletçikler halinde esir yaşamayı kabul ederek tarihten silinecektir.
https://kumkale.wordpress.com/2016/02/20/tek-care-tek-care-tek-care/








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder