10 Haziran 2016 Cuma

ÜLKEMİZDE EMPERYALİZMİN SON ZAFERİ VODAFONE ARENA’DIR



ÜLKEMİZDE EMPERYALİZMİN SON ZAFERİ VODAFONE ARENA’DIR,



     Milletimizin güçlü, mutlu ve güvenlik içinde yaşayabilmesi için, devletin tamamen millî bir siyaset izlemesi ve bu siyasetin, iç kuruluşlarımıza tamamen uygun ve dayalı olması lazımdır. -Mustafa Kemal Atatürk -1920

1947’de açılışında adı İnönü Stadyumu iken 1952’de siyasi nedenlerle adı Mithatpaşa Stadyumu’na çevrilip 1974’te tekrar İnönü Stadyumu olan tarihi stadyumda benim gibi her İstanbullu’nun unutulmaz anıları vardır.

69 yıllık bir tarihi yok sayıp bu stada VODAFONE ARENA gibi Küresel İngiliz emperyalizmini vurgulayan bir ismin verilmesini hazmetmek mümkün değildir..

İddia ediyorum ki 1918 işgal yıllarında dahi İngiliz Askeri Yönetimi halkın tepkisinden çekinir ve böyle bir davranışa cür’et edemezdi.

Sporcu birlik dayanışmasının ülkemizdeki en güçlü örneklerinden olan ÇARŞI GRUBU’na şimdi tarihi bir görev düşmektedir.

Stadın tavanındaki VODAFONE ARENA isminin sökülerek yerine İNÖNÜ ismi gelene kadar bu stadyumda yapılan tüm Beşiktaş maçları boykot edilerek maçların seyircisiz oynanması sağlanmalıdır.

Peki ÇARŞI bunu yapabilir mi?

GAZİ direnişindeki dayanışması dikkate alındığında ÇARŞI’nın bunu yapabilecek güçte olduğu görülmüştür.

İnanıyorum ki VODAFONE ARENA isminin stadın tavanından sökülmesi, emperyalizmin ülkemizdeki kazanımlarının teker teker sökülüp geriye alınması için bir dönüm noktası olacaktır.

HAYDİ ÇARŞI’LILAR. VATAN HİZMETİNE….

..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder