12 Kasım 2014 Çarşamba

BEN BİR VATANSEVERİM!.


BEN BİR VATANSEVERİM!.

ben-bir-vatanseverim
Suriye sınırımızın yarısında PYD’nin (PKK) yeşil, sarı, kırmızı bayrakları, diğer yarısında İŞİD’in kara bayrakları dalgalanıyor. Irak sınırımızda PKK ve Barzani, Kürdistan bayraklarıyla meydan okuyor. Güneydoğu Anadolu’nun hemen her yerinde PKK yol kesiyor, kimlik kontrolü yapıyor, karakol inşaatlarına saldırıyor, dağa adam kaldırıyor, yerleşim alanlarında ayaklanma provaları yapıyor, terörist başının posterleri boy boy her yere asılıyor, köy ve kasabaların isimleri değiştirilmeye devam ediyor. Bizim topraklarımız ve K.Irak kamplarında hazır tuttuğu, sayıları 5000 civarında dağ kadrosu da her an eyleme geçecek tarzda bekliyor..
Kim istemez terörün bitmesini? Kim istemez ülkeye huzurun gelmesini? Kim istemez ülkenin her tarafında güvenliğin tam olmasını? Ancak, bunların yolu; şantaj, tehdit, savaş çığlıkları ve Türkiye’nin bir bölümünden toprağı kopararak asla olamaz. Aymazlığın alemi yok, şunu herkes kafasına soksun ki, PKK, toprak almadan, özerklik ve bağımsızlık sağlanmadan, kendine göre “savaşmaktan” vazgeçmez.
Terörist başı yorgunluktan mutlu: “Benim işim zor, hem TC. hükümeti hem de Kandil’dekilere neyi nasıl yapacağını söylemek zorundayım” diyor. Kendince ironi yapıyor. Haksız da değil hani! Artık, ne İstanbul Dükalığına bağlı TV’ler ve gazeteler, ne de yandaşlar ona “terörist başı” demediği gibi, isminin önüne “sayın” sözcüğünü de koyuyorlar..
CHP’nin başındaki ve diğer zevat da onun yolunda. Örnek mi istiyorsunuz? En son yapılan Diyarbakır Kürtçülük konferansında açık açık söylüyor. “Size ne verilecekse biz vereceğiz ama siz bize oy vermiyorsunuz. CHP, 1930’ların CHP’si değil.” (1930’lar, bazılarını bizzat Atatürk’ün yönettiği Kürt silahlı kalkışmaların en yoğun olduğu yıllar.) Bu konuşmadan birkaç gün sonra AKEPE 6 maddelik bölünme sürecinin ilk resmi yasa teklifini İçişleri komisyonuna getirdi ve AKEPE, HDP, CHP tarafından güle oynaya geçirilip genel kurula sevk edildi.. Yapılan iş, PKK’yı resmen meşrulaştırmaktır..
AKEPE’nin bu çıkışına terörist başı şükranlarını iletiyor ve tarihi bir adım attığı için methiyeler döşüyor. Bence CHP’ye haksızlık yapıyor. Neden mi? CHP genel başkan yardımcılarından bir vatandaş (PKK’nın eski avukatı) CHP örgütlerine çözüm süreci ve bu muhteşem yasa konusunda halkı ikna etmek için yazılı direktif gönderiyor. Pardon, mektup gönderiyor!.
Bir başka CHP milletvekili, 5 Temmuz 1993 tarihinde, Erzincan Kemaliye’ye bağlı Başbağlar köyünde 100 PKK’nın bütün köylüleri bir meydana toplayıp kadın, çocuk, yaşlı demeden 33 vatandaşımızın katledildiği anma törenine katılıyor. Ağzına PKK’lı lafını bile almadan, “barış sürecini” övüyor!. Söylenecek tek söz var: Yazıklar olsun..
Bu arada kaşla göz arasında Diyarbakır’daki 31 KCK tutuklusu serbest bırakıldı..
Bölünmeye itiraz etmeyecek bir ismi de zaten çatıcı diye meydana sürdüler. Majestelerin filosuna bir kayık bağlamak gerekiyordu, onu da görevleri gereği yaptılar..
Öyle kanun filan çıkararak, bu işlere alet olup suç işleyen kamu görevlileri işin içinden sıyrılamaz. AKEPE defalarca anayasayı çiğnediğinden baş sorumlu olarak, bölücü kürtler, asker ve sivil bürokratların tümü, zamanı gelince kesinlikle yargılanacaklardır. Olup biten her şeyi, susarak ve kenardan izleyenler ise, vicdan azabından kurtulamayacaklardır..
Vatanseverlik yüksek ve asil bir duygudur. İnsanın yeryüzünde varoluşunun mana ve maksadıdır. Düşük ruhlu ve hafif akıllı insanlar bunu anlayamazlar..
Vatanseverlik, egemenliktir, özgürlük aşkıdır, ülkesinin toprağını, suyunu, insanını hayvanını sevmektir. Bunlar kadar önemli olan bir meziyeti de hak arayıp hesap sormaktır..
Ben, bir kurmay subay ve generalim, 10 yılda edebiyatın bütün türlerinde 11 kitap yazdım ve yayımlandı, sayıları milyonları geçti. HEPAR’ın Genel Başkanıyım, ancak; bütün bunların hepsi bir tarafa; çocukluğumdan bu yana “BEN BİR VATANSEVERİM” ve bu hasletimin yanında diğer sıfatlarım ikinci sınıf bile değildir..
YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ
TEK UMUT TEK YOL HEPAR
Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı

http://hepar.org.tr/ben-bir-vatanseverim.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder