18 Kasım 2014 Salı

DENİZ FENERİ'NİN FRANSA AYAĞI


DENİZ FENERİ'NİN FRANSA AYAĞI



Deniz Feneri'nin Fransa ayağında ilginç tesadüfler


Deniz Feneri'nin Fransa ayağında ilginç tesadüfler

PKK THY YE NASIL GİRDİ ?
1995’te THY Paris merkez bürosuna mahalli sekreter olarak işe alınan ve 2000’de istifa ederek ayrılan, ancak daha sonra tekrar THY Paris bürosuna AKP’nin adamı Abdurrahman GÜNDOĞDU’nun THY Genel müdürü olmasıyla beraber mahalli sekreter olarak görev yaptığı ve kendi iradesiyle ile istifa ederek ayrıldığı yere bu kez Fransa THY Genel Müdürü olarak atanan Nazan EROL hanımın bu göreve atanması için hizmeti, tecrübesi, ve her ne kadar 2003’ten beri MBA diplomam var diye iddia etmiş olsada tahsili yeterlimidir ? Ki bu diplomasını bu güne kadar gören olmamış ve yurtdışında edindiğini iddia ettiği bu diplomaya YÖK tarafından denklik verildiği yani geçerli kılındığıda görülmemiştir. Oysa bizim bildiğimiz Nazan Erol Fransa da Sekreterlik dalında bir ön lisansa tekabul eden Tekniker diploması sahibidir. Fransa da lisede sağlanan bu sekreterlik dalını okuyup bitirdiğide şüphelidir.
Ayrıca bundan 2 – 3 yıl kadar önce Paris’te yapılan DENIZ FENERI’ne yardım kampanyası altında KANAL 7 de yayınlanan ve sunuculuğunu Bülent OVER’in yaptığı DENIZ FENERI gecesine bu hanım hangi sıfatla katılmış veDENIZ FENERI’ne THY hangi sıfatla sponsor olmuştur ? THY mevzuatlarında sponsorluk varmıdır ? Bu sponsorlok ne derece yasal bir konu ve emelleri nedir ? Ayrıca Müdire Hanım toplanan paraların dışarıya aktarılmasında yardımcı olmuşmudur ?
Her ne kadar net ve açık bir şekilde yazılı iadeli taahhütlü ihtar mektubuyla ikaz edilmiş olsada, 2008 yılı Turizm sezonunda yine Paris’te turizm işi yapan bir acentanın 01.06.2008 – 15.07.2008 tarihleri arasında THY Fransa’ya 1.600.000,-€ (bir milyon altı yüz bin avro) ve bir kaç ay sonra başka bir acentenin 800.000,-€ (sekiz yüz bin avro)toplam 2.400.000,-€ (iki milyon dörtyüz bin avro) borç para takmasıyla ilgili ne gibi işlem yapılmıştır ? Bu olaylardan ötürü THY ne gibi önlemler aldı ? THY müfettişi sayın ÇINAR (soyismi) ne gibi işlem yaptı ? THY Paris bürosu ve Fransa Müdürlüğü Fransa da bulunan 5000’ e yakın IATA acentesine ne gibi yaptırımlarda bulundu ?
Merak edilen diğer bir konuda THY Fransa’ya alınan yeni personelin ve işte bi şekil çıkarılan kimler olduğudur.
Deniz Feneri Almanya Davasının hapis cezası ile sonuçlandığı saygılarımızla hatırlatılır.
Peki kimdir bu Nazan Erol ? Uzun lafın kısası, kim olduğunu çekilmiş fotoğraflarla açıklayalım.
Solda, mavi bandrollü yer 
SARKOZY’nin SEÇIM MERKEZI.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder