2 Aralık 2018 Pazar

27 Mayıs 1960'tan 28 Şubat 1997'ye Devrimci Bir Kurmay Subay'ın Etkinlikleri, BÖLÜM 4

27 Mayıs 1960'tan 28 Şubat 1997'ye Devrimci Bir Kurmay Subay'ın Etkinlikleri, . BÖLÜM 4


Ecevit, İdeolojik-teorik-örgütsel hangi hakla ve hâlâ " Demokratik Sol " literatürünü kullanmaktadır?

Özetle: Siyasal-ekonomik krizin birincil sorumluları 1950'den bu yana "Washington ve Brüksel güdümünde" Türkiye'yi yöneten iktidarlardır. Hesap onlardan sorulmalıdır.
Ekonomik krizin faturasını da hortumcular yanında 1950-2000 yılı döneminde
palazlanan ticaret, sanayi ve mali sermaye burjuvazisi ödemelidir. İşçi, emekçi,
yoksul köylü, memur, esnaf, dar ve sabit gelirlilerle ezilen ve sömürülen halk değil. Yukarıda yer alan açıklamalarında Zihnipaşa İşkence Köşkünden(26) CIA ve Pentagon'a giden izleri saptadığımı, "Kontrgerilla Gerçeği"nden Ergenekon
Örgütü'ne(27) 1990'daki İtalya'da ortaya çıkan Gladio örgütünün arkasında CIA
işbirlikçisi yerli istihbarat örgütleriyle P-2 Mason Locası desteğinde NATO'nun yeraltı örgütleri kurup ABD çıkarlarına göre iç politikaya yön verdiğini açıklamıştım.

Peki CIA'yı kim yönetiyordu? Görünürde ABD, gerçekte CFR (Commission of Foreign Relation) -Dış İlişkiler Komisyonu- 1975 yılında Nelson Rockefeller Commission, ABD'nin bütün istihbarat örgütlerini CFR denetimine alma kararı aldı. (28) 1972'de falakadan geçirilen bir kurmay subay olan ben, Zihni Paşa Köşkü işkencecilerini, onları yüreklendiren emperyalist işbirlikçisi güç, örgüt ve iktidarların yıllarca izini sürüp Kapitalist Enternasyonalin en üst örgütü olan CFR'e ulaştım. Bu emperyalist yapılanma anlaşılmadan küreselleşme hıyanetinin dünya halklarını soyma, sömürme girişimlerine doğru tanılar konulamaz. ABD'nin Dünya Egemenliği niyeti de tüm boyutları ile saptanamaz.

Uluslararası Kapitalizmin Örgütleri, hegemonik sömürücü ilkelerini masonizmden
almıştır. Tüm dünyada etkinliğini sürdüren, kapitalist değer yargılarını benimseyen Mason Locaları bu tür yapılanmanın temelini oluşturmuştur. Bu tür örgütlerin tüm Üyeleri ismen saptanıldığında savımız kesinlikle doğrulanabilir.
ABD emperyalizmi Masonluk baz alınarak üst ve alt (premasonik örgütler) kurmak ve her sektörden -siyaset, ticaret, sanayi, bankacılık, bürokrat, basın mensubu, akademisyen, asker, istihbaratçı, meslek örgütü yöneticisi vb. gibi- kişileri kendi denetimindeki Örgütlere üye etmek suretiyle işbirlikçiler ağını kurmak yöntemiyle küreselleşmiştir. Buna karşılık küreselleşmenin işbirlikçilerine iktidar, itibar, şöhret, makam, para vb. gibi olanaklar sağlanmaktadır. Küreselleşen medya kendi adamlarını öne çıkarmakta, işbirlikçi ve işbirlikçi iktidarları desteklemektedir. Tüm bu örgütlenme Mason yeminine sadık kalınarak halktan gizlenmekte, örgütler hiyerarşisinde yukardan-aşağı küreselleşmecilerin emperyalist çıkarları doğrultusunda alınan kararlar uygulanmaktadır.

Kağıt 1 ABD dolarının arkasındaki amblemden söz etmiştim. Şimdi de seçilmiş
kişilerden oluşan ve 1907 yılında ABD'de kurulan "Skulls & Bonnes Society" den(29)' söz etmek İstiyorum. Bu yılın başında sinemalarımızda gösterime giren "Saklı Seçilmişler" adlı filmde bu örgütün içyüzü açıklandı. Filmin adı yanlış tercüme edilmişti.

Eleştirmenler Örgülün içyüzü hakkında bilgi sahibi olmadıkları için gördükleriyle
yetindiler. Bu arada açıklanan tek gerçek dört ABD Başkanı'nın "Kafatasları ve
Kemikler Örgütüne" üye olmalarıydı. Bu yönü ile "Skull & Bonnes Society"ye ABD emperyalizminin ilk üst gizli örgütü diyebiliriz. Gerçekleri yansıtan filmde yemin sahnesi ve seremonisinin geçtiği taştan yapılma bir mekânın duvarında 2 metre kadar büyüklükte War -Savaş- yazıyordu. Kuşkusuz emperyalist canavarın palazlanması için savaşa gereksinimi vardı.

Küreselleşmenin Gizli Örgütleri(30)

1. Commission of Foreing Reiation = CFR -Kuruluşu: -1921-Dış İlişkiler Komisyonu.
2. Bilderberg Group = BG -Kuruluşu: 1954,
3. Trilateral Commission = TC -Kuruluşu: 1971, Üçlü Komisyon.

CFR "Dış İlişkiler Komisyonu"nun fikir babası Rockefeller olup 1921 yılında
Newyork'ta siyonist-üniversal mali sermaye oligarşisinin Önderliğinde kurulmuştur.

Örgüte seçilmiş ABD vatandaşları üye olabilir. Dünyada tek istisna Rahmi Koç'tur.
Geçen yıl David Rockefeller Türkiye'yi ziyaret ettiğinde bu üyelik açıklandı. (31)
21 CFR üyesinden oluşan heyet politik gelişmeler, insan hakları, hükümetin yeniden yapılanması, özelleştirme, enflasyon, nüfus artışı, depremin tahribatı, konularında bilgi aldılar...
Bu arada Demirci, CFR Onursal Başkanı David Rockefeller'e bilgi verip "Yeni Türkiye Cumhuriyeti"n den söz etti... (32)

BG (Bilderberg Group): CFR'nin alt Örgütü olarak küreselleşmenin Avrupa ayağını oluşturmak üzere Hollanda Prensi Bernard başkanlığında, Yahudi asıllı Polonyalı Joshep Rettinger'in fikir babalığı yaptığı bu örgüt Hollanda'nın Dosterbeek Bilderberg Otelinde CIA denetiminde ilk toplantısını yapmıştır. Adını otelden almaktadır. Örgüte  seçilenler her yıl bir ülkede toplanıp CFR paralelinde gizli kararlar alıp uyguluyorlar.

Örgüte ABD'li, Avrupa'lı, Türkiye'li seçilmişler üye olabilir.

TC (Trilateral Commission) Üçlü Komisyon: 1971 yılında Zbigniew Brzezinski'nin fikir babalığında kurulmuştur. Küreselleşmenin gizli örgütlenmesi içine Japonya da dahil edilmiştir.

Örgüte üye olabilmek için seçilmiş ABD'li, Avrupalı ve Japon olmak gerekiyor.
Küresel Seçkinlerin Hiyerarşisi(33)
Bu kişiler kendi aralarında: Dış halka, merkez halka, iç halka ve Boğanın
Göz bebeğin de "Center Of the Bulls Eye" şeklinde yer almakta ve küreselleşmenin gizli kararlarından bir oranda haberli kılınmaktadır. 
Tıpkı masonik hiyerarşide olduğu gibi...

Küreselleşmenin liderleri seçilmişlerin seçilmişleri olan "Center Of ıhe Bull's Eye"m lideri. CFR örgütünün onursal başkanı David Rockefeller bu anlamda "Dünya İmparatora" olup ABD Başkanı dahil tüm devlet kuruluşları, çok uluslu şirketler ve küresel coğrafyadaki tüm örgütlerin patronu konumundadır. D. Rockefeller'in karar organına üye olmak için CFR+TC+BB örgütlerinin her üçüne de üye ABD vatandaşları içinde seçilmiş olmak gerekiyor. Birkaç örnek vermek gerekirse: George Bush" Bili Clinton, Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski sayılabilir.
Henry Kissinger,(35) Bilderberg Örgütü'nün hemen hemen bütün toplantılarına katılıp CFR adına alınan kararlan empoze eden bir kişi olup örgüt bağlamında özellikle Türkiye'nin lideri konumundadır. Bu hüviyetiyle Münir Ertegün, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit, Turgut Özal, Selahattin Bayazıt(36) hatta Ayşegül Nadir'le kişisel dostluk ilişkileri kurmuştur...

1995 yılı kayıtlarına göre Henry A. Kissinger, David Rockefeller'in Chase Manhattan Bank, N.A'nın danışmanıdır, (counsellor) Anılan bankanın yönetim kurulu üyeleri içinde Rahmi M. Koç'un yanında Lord Carrington'da (NATO eski Genel Sekreteri) yer almakta...Rahmi Koç bir gazetede yayınlanan açıklamasında: (37)

"Amerika bugün patron. O ne derse o olur ....Güç onda. Amerika bir şey dediği
zaman, hepimiz boyun eğeceğiz." demiştir.
Rahmi Koç bir vatandaş sıfatıyla bu görüşte olabilir, Ama o şu anda Rotaryen +
Bilderberger(38) +CFR üyesi olduğu için küreselleşmecilerin Türkiye'deki lideri
konumunda olduğu anlaşılıyor. Bu nedenle de iktidardaki Bilderberger'ler yasaları zorlayıp ormanları, fabrika arsaları olarak sunuyorlar. Küresel medyada Koç'lar daha da parlatılıyor. (39)
''Bağımsızlık ve özgürlük benim karakterimdir" diyen Atatürk'ün ülkesinde bu
anlayışın yaygınlaşmasına tüm yurtseverler karşı çıkmalıdır.
Tüm bu uzun açıklamaları Süleyman Demirel'le Bülent Ecevit'in konumlarına ve
birlikteliğine gelebilmek için yapmak zorunda kaldım. 1960'lardan günümüze dek
politikaya damgasını vuran bu kişilerin emperyalist küreselleşme olgusu içindeki
konumlan bilinmeden ülkemizin düşürüldüğü bugünkü duruma doğru tanıların
konulabileceğini sanmıyorum. Gerek Süleyman Demirel ve gerekse Bülent Ecevit
Bilderberg Örgütü üyesidir.40 Sorunun en ilginç boyutu her ikisi de 1975 yılında
Çeşme Altınyunus Oteli'nde(41) yapılan Bilderberg toplantısına katılıp Bilderberger olmuşlardır.
O günleri anımsayanlar bilirler; isteyenler gazete arşivlerini karıştırabilirler.
Türkiye'nin iki "karşıt" parti lideri konumlarıyla Demirel ve Ecevit kamuoyu önünde çok sert biçimde birbirlerini suçlamış ve bu tavırları yıllarca sürdürmüşlerdir. Acaba bu tavır küresel bir takiyye miydi? Yoksa değişen koşullar içinde iki lider birbirini daha iyi mi anlamıştı?
Bu yakınlaşmada birinin cumhurbaşkanı diğerinin başbakan olmasının etkisi var
mıydı? Bu sorulara gerçekçi yanıt verebilmek için her ikisinin küresel özgeçmişlerine bakmamız gerekiyor.

Demirel'in Mason olduğuna dair ilk belge İlk kez bir gazetede yayınlandı." Demirel o güne kadar loca mensubiyetini geçiştiriyordu. Oysa yayınlanan belge "Masonların Ankara Bilgi Locasına" ait olup 15. sayfasının 43 sıra no.'ya Süleyman Demirel'in kayıtlı olduğunu gösteriyordu.

Bu belge inkâr edildi, karşıt belge sunuldu, Mason Localarında konu tartışıldı, Necdet Egeran devreye girdi. Konu dalgalanmaya bırakılıp unutuldu.
1989 yılında Demirel'e bu konuda bir gazete soru sorduğunda: (43)
"Benim Mason Locasına mensup olup olmadığım 25 senedir tartışıldı. Bu tartışmayı yapanlara ben 'Sizi niye alakadar ediyor?' diye sordum. Yani bu ülkenin hangi meselesini çözüyor? 28 Kasım 1964'te Adalet Partisi'nin Büyük Sinema'daki kongresinde aynı soru soruldu. Ben bu kongreye belge verdim. Gidin bakın o belgeye ister inanın ister inanmayın."
Demirel'in Mason olmadığını varsayalım. Bu konu bizi küreselleşme bağlamında
ilgilendiriyor. Küreselleşmenin Lideri ABD'nin ilk başkanı George Washington'dan
itibaren çoğunun Mason olması nedeniyle ilgilendiriyor. (44)
İngiliz parlamentosu konuya fırsat ve imkân eşitliği yönüyle yaklaşıyor. (45) Nitekim "Lord Nolan başkanlığında kurulan bir komisyon, masonların hükümetteki etkisini araştırmaya hazırlanıyor."
"Independent Gazetesi'nin haberine göre, İngiltere'de ilk kez masonlar üst düzey bir kurulca araştırılacak.

Haberde 300 bin erkek üyesi bulunan Mason Localarının emniyet, yargı, bankacılık, siyaset ve sistemin diğer alanlarında üst düzey konumda oldukları belirtildi." İngiliz örneğine özellikle yer verdim. Çünkü Türk Bilderberger'lerin ilk duayeni Selahattin Beyazıt İskoç Locasına bağlı en üst düzeyde bir Mason olduğu için İngiliz Kraliyet protokolüne dahil edilmiştir ("İngiliz Asili Beyazıt", Ekonomik Panorama, 4 Haziran 1989).

Mason'luk bir diğer yönü ile de bizi ilgilendiriyor. Dünyadaki tüm devrim, darbe,
karşıdevrim, terör ve anarşinin (İtalya'da P-2 örneğinde olduğu gibi) çoğunun ardında emperyalist-kapitalist Mason parmağı görüyoruz da ondan...
Demirel'e dönelim. 1954'e Demire! ABD'deki "Eisenhower Exchange Fellowship"
Örgütüne katılan ilk Türk vatandaşıdır. (46) Uluslararası bu programa bu yıla kadar ülkemizden seçilmiş 40 kişi katıldı. Tüm dünyada da katılımcı sayısı 1200 kişi kadardır.

Liderlik yeteneği bulunanlar arasında seçilen bu kişilerin İngilizce bilmeleri, seçkin ve sivrilmiş olmaları aranır. Tüm dünyaya yayılan Fellowship'lerden dayanışma içinde bulunmaları istenir. Örgütün başkanı George Bush'tur...
İlk kursa katılan Süleyman Demîrel'e de ABD'de onbir ay otomobille ülkenin her tarafı gezdirilip ABD tanıtıldı.


BU BÖLÜM DİPNOTLARI;

26. Talat Turhan, Bomba Davası Savunma 1 ve 2. 1986. İlhan Selçuk, Ziverbey Köşkü, Çağdaş Yayınları,
27. Can Dündar, Celal Kazdağlı, Ergenekon "Devlet İçinde Devlet", İmge Yayınevi. 1997.
28. Halid Özkul, Yeni Dünya Dikeni.
29. Kafatasları ve Kemikler Topluluğu (örgütü). Bilindiği gibi "kafatası" Mason Localarının demirbaşları arasındadır.
30. Talat Turhan, Çeteleşme, agy. E. Dz. Bnb. Erol Bilbilik, "Dış İlişkiler Konseyi Dünya Gladyosunun Merkezi” Aydınlık, 25 Şubat 2001.
31. Zenginlerin Türkiye Zirvesi, Rahmi Koç en zengin üye". Milliyet. 21 Ekim 1999. Kadife Şahin'in haberi.

32. "Demirel Rockefeller'e Türkiye'yi anlattı" Milliyet, 23 Ekim 1999.
33. Adams James, "Bull's Eye", New York, Time Books, 1992.
34. George Bush şu anda Süleyman Demirel'in de üyesi olduğu "Eisenhower Exchange Fellowship" Örgülü lideridir.
35. Bakınız: "TÜSİAD'ın girişimleri ve Henry Kissinger'in iç yüzü", Talat Turhan'ın Basın Açıklaması, 12 Ekim 1996. Talat Turhan, Orhan Gökdemir, Mehmet Eymür-Ziverbey'den Susurluk'a Bir MİT’çinin Portresi, Sorun Yayınları, Dördüncü Baskı, Mart 2000, s. 271-287,
36. Bilderberg Örgütü Türkiye duayeni.
37. Yeni Yüzyıl, 7 Şubat 1998.
38. Bilderberg Örgütü üyelerine Bilderberger denilmektedir.
39. Erol Bilbilik, "CFR Türkiye Yönelimi Rahmi Koç ta' Aydınlık, 25 Mart 2001.
40. Talat Turhan, Çeteleşme, s. 192'de Türk Bilderberg'lerinin isimlerini açıklıyorum.
41. Altınyunus Oteli'nin 1975 yılındaki o günkü sahibi Selçuk Yaşar da aynı toplantıda Bilderberger's
olmuştur. Halen batık bankacılar arasında bulunan bu kişiden bu günlerde ses seda çıkmıyor!?
42. "Bu vesika karşısında lütfen saygı ile eğiliniz sayın Demirel", Yeni İstanbul, 26 Ocak 1968.
43. "Demirel'i kızdıran soru:"Mason musunuz?", Hürriyet, 8 Haziran 1989. Alime: Allan, "Mason
musunuz?, Hürriyet, 10 Haziran 1989.
44. ABD Başkanlarının tümünün (Reagan hariç) Masonların en üst örgütü olan ABD çıkarları
doğrultusunda Küreselleşmenin kararlarını alan CFR üyesi olduğunu bildiğimiz için ''ulusalcılık'' karşıtı
girişimler bizi ilgilendiriyor…
45. "İngiltere'de Masonlar Araştırılacak", Hürriyet, 22 Ocak 1998.
46. Talat Turhan, Çeteleşme, agy. 

-Gerekli bilgilere İnternet aracılığı ile de ulaşabilirsiniz.


5 Ci BÖLÜM İLE DEVAM EDECEKTİR.,

***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder