7 Aralık 2018 Cuma

VATAN PARTİSİNE DÜŞEN GÖREV; EMEKLİYE DÖRT MAAŞ İKRAMİYE VERİLMESİ OLMALIDIR.

VATAN PARTİSİNE DÜŞEN GÖREV; EMEKLİYE DÖRT MAAŞ İKRAMİYE VERİLMESİ OLMALIDIR




25 Mart 2015


Gerek askeri hayatımın ve gerek siyasi hayatımın bütün devir ve bölümlerini işgal eden mücadelelerimde daima hareket prensibim, milli iradeye dayanarak milletin ve vatanın muhtaç olduğu gayelere yürümek olmuştur. Gazi Mustafa Kemâl Atatürk (1928)

Başbakan Davutoğlu diyor ki; Kılıçdaroğlu aynı bir miras yiyici gibi davranıyor. Bizim biriktirdiğimiz paraları 4 ayda bitirmeyi planlıyor. Kılıçdaroğlu çıkmış diyorki; ”Biz emeklilere 2 maaş ikramiye vereceğiz” vereceksin de nereden vereceksin bu parayı. Biz kasada biriktirdiğimiz paraları onun için biriktirmedik. Kılıçdaroğlu aynı bir miras yiyici gibi davranıyor. Bizim biriktirdiğimiz paraları 4 ayda bitirmeyi planlıyor.”

CHP Kurmayları bu sözü alın ve seçim propagandasında fütursuzca kullanın. 11 Milyon emekli var. Eşi ile beraber 22 milyon oy eder.

Bastırın kağıdın bir yanına Kılıçdaroğlunun Noter Senedini, diğer yanına da Davutoğlunun sözlerini.. Sonra emeklilere; Sen hangisini istiyorsun? diye sorun.. Yalnız burada küçük bir detay var. Bu yazıyı ev ev dolaşıp her emekliye ulaştıracaksın. Onları düşünmeye zorlayacaksın. Efendim ben İnternet ve sosyal medyadan söylemiştim demeyeceksin. Bilindiği gibi emekliler İnternet kullanan bir nesil değil.

Peki CHP bunu başarabilir mi?

Neden olmasın. Eğer iktidar olmak gibi bir hedefleri varsa yapabilirler..

Ama ben tabanının tüm desteğine rağmen CHP yönetiminin iktidar söylemlerini eyleme geçirmek gibi bir hedefleri olmadığını görüyorum.

İki maaş ikramiye söylemi halk nezdinde önemli bir sinerji yaratmıştır.

Burada VATAN PARTİSİ yönetimine düşen iş 22 milyon emekliye umut vermek olmalıdır.

CHP iki bayram vaat ederek bunu noterde tescil ettirmiştir. Şimdi VATAN’a düşen görev 3 ayda bir maaş alan emeklilere, üç ayda bir dört maaş verileceğini müjdelemektir. Yani yılda toplam dört maaş ikramiye verilecektir.

Aslında bu proje Başbakanın söylediği gibi kasada biriktirilen paranın israfı değildir. Aksine bu hareketle kasada biriktirilerek saraylara yatırılan paraların hızla talep yaratarak ekonomiye dönmesi ve üretimin arttırılarak işsizliğin önlenmesi için bir itici gücü sağlanmış olacaktır.

Yani bir taşla iki kuş vurulacak, hem millet hemde devlet kazanacaktır.

Vatan Partisi için yönetime gelmek bir zorunluluktur. Yönetime konuşarak değil halkın oyu alınarak gelinir. Halkın oyu için size güvenmesi ve sizde umut görmesi önemlidir. Emekliler çok önemli bir oy kaynağıdır ve maddi açıdan çok zor durumdadır. Onlara siz umut vermezseniz diğerleri verir.

Dolayısıyla oyunu kuralına göre oynamak zorundasınız.

https://kumkale.wordpress.com/2015/03/25/vatan-partisine-dusen-gorev-emekliye-dort-maas-ikramiye-verilmesi-olmalidir/



***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder